26 september 2017

Service en ondersteuning

Camerabeveiliging

Wij plaatsen camerasystemen van de hoogste kwaliteit, waarmee wij stabiliteit kunnen garanderen. Samen met u gaan we het te beveiligen object bekijken en een plan van aanpak maken. Er valt de kiezen uit veel verschillende camera’s, van handmatig tot automatisch af te stellen lenzen tot volledig beweegbare camera’s.

Alarmsystemen

Om inbrekers actief buiten de deur te houden is het verstandig om een alarmsysteem te plaatsen. Een alarmsysteem kan niet alleen de inbreker afschrikken door een duidelijke sirene, maar kan ook een de bewoners via sms, telefoon of een app alarmeren. Ook kan het systeem de alarmering doorzetten naar een meldkamer, ook wel PAC genoemd. Daarnaast kan men via een app het systeem bedienen, zoals het in en uitschakelen, maar ook de status zien van de sensoren.

IT beveiliging

Naast fysieke beveiliging, bieden we ook beveiliging in de digitale wereld.
Door onze uitgebreide kennis van zakelijke netwerken, kunnen we potentiƫle gevaren opsporen en oplossen.

Support

Wij willen u als gewaardeerde klant graag zo goed mogelijk ondersteunen met alle vraagstukken.
Zo hebben wij niet alleen zeer veel kennis in huis, door onze warme contacten kunnen we u vaak ook helpen met systemen die niet door ons geleverd zijn.

Onze support is tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen rondom automatisering en bijbehorende diensten.

Servicecontract

Naast onze vertrouwde support bieden wij ook service- en onderhoudscontracten.
Met onze servicecontracten kunt u zorgen dat wij 24-7 klaar staan voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, zelfs als u een storing heeft.

Door onze persoonlijke aanpak kunt u met een gerust hart aan het werk.

Kijk ook eens op Tipsvoorveiligheid.nl.