KPN stopt met traditionele telefoonnet zoals ISDN

ISDN 1 en 2 stopt per 1 september 2019

KPN stopt met de dienstverlening van het ISDN netwerk met ingang van 1 september 2019. Op die datum stopt KPN ook met het leveren van meervoudig PSTN telefoonaansluitingen.
Een stap die er al geruime tijd aan zat te komen, maar nu dus echt gaat plaatsvinden. Ook een logische stap, aangezien meer dan 60% van Nederland inmiddels al is overgestapt op de techniek van vandaag; “VoIP”.

Wat betekend dit voor u?

Als u nog gebruik maakt van de vaste lijnen (ISDN of PSTN telefoonlijnen) van KPN of een andere aanbieder, is het belangrijk dat u een overstap maakt vóór 1 september 2019 naar een VoIP-dienst (bellen via internet).
Om dit makkelijk te maken, biedt Dv-solutions u kostenloos een inventarisatie van uw huidige diensten, om een aanbod te kunnen doen voor een overstap.

Wat kan Dv-solutions u bieden?

Wij leveren betrouwbare totaaldiensten, zoals telefonie en internet. Door onze ervaring kunnen wij u een veilig en degelijk alternatief bieden voor uw huidige telefoondiensten.
Om een goed advies te kunnen geven, maken wij altijd een afspraak om te inventariseren welke diensten op dit moment gebruikt worden.
Zo wordt duidelijk wat wel en wat niet nodig is, waardoor u vaak ook nog eens flink kunt besparen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0523-784444 of [email protected].